"Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. – Amíg készíted, mindig arra gondolsz, akié lesz. Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték, amíg elkészülsz. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is. (Kálnay Adél)"

2013. december 22., vasárnap

FREEFORM

Elkezdődött...
Jobban élveztem, mint gondoltam! Egyszerűen még a fáradtságot sem éreztem, miközben készült, órákon, napokon át.. Borzasztóan jó érzés volt!
Először nem is tetszett. Vagy inkább nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e. Aztán kanyarogtam erre-arra, ideöltöttem, odatoldottam, és egyszercsak készen lett.
Köszönet Petrusnak a gyönyörű nyakáért! :-))
Hálás vagyok Ibolyának, aki kedves leveleivel adott egy nagy lökést, hogy végre belekezdjek életem első freeform ékszerének megfűzésébe.Köszönöm a pozitív visszajelzést és a sok jó tanácsot! Remélem, egyszer személyesen is találkozhatom vele!









6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett a nyakéked, gratulálok! Ismeretlenül is azt gondolom, hogy nincs előtted akadály, amit kigondolsz azt nagyszerűen és abszolút kreatívan megoldod. Ezt kívánom neked az új évre is, légy mindig kreatív, kitartó s minden kívánságod teljesülni fog! Szeretettel ölellek, s várom az újabb freeform ékszereket! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm a kedves szavaidat!! Sokat jelentenek nekem! Következhet akkor a nyaklánchoz illő karkötő. :-)

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Hűha! Micsoda kis szépség!!! Nagyon jó lett. Még, még, még!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÓÓ! Köszönöm, Marika! A karkötővel fogom folytatni, de most anyaghiány miatt egy kis kényszerszünet van :-)

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés