"Sokkal értékesebb a magad alkotta ajándék. – Amíg készíted, mindig arra gondolsz, akié lesz. Nem egy pillanat csak, amíg megveszed, hanem hosszú órák, esték, amíg elkészülsz. Ezalatt beépül az ajándékba a szereteted is. (Kálnay Adél)"

2014. április 28., hétfő

Improvizációim / Let the sunshine in!

No comment..
No jó. Ennyit:
Narancs-fekete gyöngyhímzett medál
Recept:
Végy egy kis lazaságot, szakíts a szabályokkal, kezdj el improvizálni..
A sötét gondolatokat tedd félre, vedd észre, hogy a nap mindig ott ragyog az égen!
Hozzávalók: Onyx ásványchips, fire-opal swarovski bicone-ok, sólyomszem ásványgolyócskák, szalma és kása minden mennyiségben.
Ja! És nem koponya!!!


Please, help yourselves...









2 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy velem van a baj.... nekem ez egy félszemű koponya! És ez dicséret, imádom a koponyákat!!! Egyébként az ilyen szabadon szárnyalóan készülő alkotások nekem mindig többet mesélnek... a színek, formák, textúra - csodálatos!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. LOL!!! Nagyon érdekes volt ez.. A gyöngyhímzéseim kivétel nélkül improvizációk, eddig még sosem terveztem meg pontosan semmit. Csak a gyöngyöket gyűjtöm magam köré, aztán lesz, ami lesz..
      Először a lányomnak mutattam, még félkész állapotban. Rögtön rávágta, hogy ez egy koponya. Aztán már készen volt, mikor látta a barátnője is. Semmi összebeszélés, zsigerből monda ugyanazt. Kicsit elkeseredtem, mert nem ez volt a szándékom.. És kénytelen vagyok magamnak is bevallani, hogy ez tényleg úgy néz ki.. Eddig még mindenkinek tetszett, így aztán nem vagyok annyira elkeseredve! :-)) Köszönöm Marika! :-)

      Törlés